torstai 16. huhtikuuta 2015

Blogi 1v.

Wau, blogini on jo edennyt yhden vuoden ikään. Vaikea uskoa miten se aika näin nopeasti meneekin. Toki yksi vuosi on melko vähän blogikentällä, kun kaikki muut tuntuvat olevan bloganneet jo lähemmäs kymmenen vuotta.

Tähän yhteen vuoteen on mahtunut 131 tekstiä, joista suurin osa on reseptejä mutta mukana on myös muita vinkkejä ja pohdintoja. Valokuvia on kertynyt tietokoneen muistiin lukematon määrä. Olen onnistunut loihtimaan upeita täysin uusia ruokia sekä välillä pilaamaan jotkin ruoat täysin. Kirjoittamisessa ja valokuvaamisessa olen kehittynyt, vaikka näillä osa-alueilla ei ole koskaan valmis vaan aina on parannettavaa.

Bloggaamisen myötä olen alkanut myös paljon enemmän seurata muita blogeja, joita joskus saatoin lukea vain silloin tällöin. Nykyään luen päivittäin seuraamieni ruokablogien uusimmat päivitykset ja saan näistä paljon inspiraatiota. Erityisesti kadehdin muiden kauniita kuvia ja varsinkin valon paljoutta niissä.

Blogini ensimmäisessä Tervetuloa-tekstissä kirjoitin aloittavani ruokablogin, jotta pääsisin jakamaan ideoita, ajatuksia, reseptejä ja kuvia ruoasta, ja näin olen todellakin tehnyt. Blogini myötä olen oppinut kehittämään reseptejäni ja kirjoittamaan niitä ylös. Ja tästä on ollut paljon hyötyä kun haluan itse tehdä uudelleen jotakin ruokaa, joten nyt minulla on myös itselläni vihdoin ohjeet muistissa. Toivon, että myös lukijat ovat saaneet paljon vinkkejä ja kokeilun arvoisia reseptejä.

Omiksi suosikkiresepteiksini ovat nousseet porkkana-linssikeittopunajuuri-vuohenjuustokeittojauheliha-enchiladat ja punajuuri-vuohenjuustopasta, joita meillä kokataan todella usein. Myös erilaisista risotoista pidän kovasti, joista viimeisin oli super herkullinen kylmäsavulohirisotto. Aamupala lemppareitani ovat sokerittomat-aamiaisletut ja tomaatti-vuohenjuustoleivät. Kesän helteitä odotan kovasti, jotta pääsisin taas nauttimaan ihanan raikasta lime-vesimeloni-jäädykettä. Ja seuraavaksi kun on herkuttelupäivien aika haluan uudelleen tehdä minttu-baileys-puffetteja ja suklaa-kirsikkakakkua.Kiitoksia kaikille, jotka ovat blogiani lukeneet ja reseptejä kokeilleet. Erityisesti minua ilahduttaa aina kun joku kommentoi tekstejäni. ;)

4 kommenttia:

Ilahdutathan minua kommentillasi. Risut, ruusut, kokemukset ja muut mielipiteet ovat tervetulleita :)