maanantai 24. elokuuta 2015

Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-leivät alkuruoaksi




Lauantaisen illallisen alkuruoaksi valmistin leipiä, joihin tuli levitettävää vuohenjuustoa, kirsikkatomaatteja ja tuoretta basilikaa. Leivät on super helppo ja nopea tehdä, jolloin niillä saa äkkiä suurimman nälän pois ja voi keskittyä pääruoan tekoon.

Leipiä varten kannattaa ostaa (tai tehdä vaikka itse) mahdollisimman tuoretta vaaleaa leipää. Ostamani leipä oli vielä kaupassa todella lämmin, joten näin tuore leipä sopi erinomaisesti näihin leipiin. Leivän siivuille levitetään sitten kerros pehmeää vuohenjuustoa, lisätään viipaloituja kirsikkatomaatteja ja pari tuoretta basilikan lehteä. Alkuruoka viimeistellään rouhimalla leipien päälle mustapippuria myllystä.

Tämän jälkeen pääruoaksi oli hevosen sisäfile pihviä ja pääruuan kanssa hankittu viini Faustino VII sopi hyvin myös alkuruoan kanssa, koska siinä oli voimakasta vuohenjuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan minua kommentillasi. Risut, ruusut, kokemukset ja muut mielipiteet ovat tervetulleita :)