maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisruokia






Pitkäperjantaina ja Pääsiäispäivänä oltiin kyläilemässä ja päästiin nauttimaan pääsiäisruoista. Molempina päivinä oli tarjolla tottakai karitsaa, kuten pääsiäisenä kuuluu. On kiva päästä syömään erilaisia ruokia ja niistä voi itse saada hyviä kokkausvinkkejä.







Perjantaina aluksi syötiin keväinen annos, johon kuului kampasimpukoita ja vihreää parsaa. Pääruoaksi oli kylmäsavukaritsaa seuranaan perunakakkusia, kasviksia ja herkullinen kastike. Jälkkäriksi nautittiin mangorahkaa.



Sunnuntaina alkupalaksi oli raikas lohicarpaccio. Pääruoaksi syötiin karitsan paahtopaistia ja uunijuureksia. Lopuksi herkuteltiin pashalla sekä pullalla ja suklailla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan minua kommentillasi. Risut, ruusut, kokemukset ja muut mielipiteet ovat tervetulleita :)