lauantai 2. elokuuta 2014

Mansikoita ja kirsikoita suklaakuorrutteella



Mansikka-aika alkaa olla jo melkein ohitse, mutta vielä sain torilta ostettua ihania mansikoita ja kirsikoita. Niistä syntyi kesäinen jälkiruoka sulatetun suklaan kera. Todella helppo ja yksinkertainen jälkkäri. Dipattiin marjat tummassa- ja valkoisessa suklaassa, jonka jälkeen ne laitettiin hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Jälkiruoka tuntui ihanan kevyeltä vaikka marjoja ja suklaata oli loppujen lopuksi aika paljon. Litra kumpiakin marjoja ja suklaita 100 ja 130 grammaa. Kuumanan kesäiltana suklaa-marjat katosivat kyllä lautasilta yllättävän nopeasti. Mansikat veivät voiton kirsikoista ja tuntui kuin ne olisivat loppuneet kesken. Vaikka kirsikat ovatkin herkullisia, on kuitenkin mansikka-suklaa-yhdistelmä jotain niin taivaallista. Näitä lisää ehkä sitten vasta ensi kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan minua kommentillasi. Risut, ruusut, kokemukset ja muut mielipiteet ovat tervetulleita :)