perjantai 9. kesäkuuta 2017

I'm back

Täällä ollaan taas! Vuoden tauon jälkeen blogi tekee taas paluun.

Bloggaaminen alkoi vähentymään jo reilu puolitoista vuotta sitten. Syynä tähän oli kohta vuosi sitten juhlitut häät ja niiden suunnittelu, sekä kiireet koulun ja gradun kanssa. Muut elämän kiireet siis veivät kaiken ajan ja energian blogilta. Nyt kun häät on juhlittu, gradu valmis ja maisterin paperit kourassa, on aika taas palata takaisin harrastukseni pariin. Gradussa oli niin paljon tekemistä, ettei vapaa-ajalla enää huvittanut blogia kirjoitella. Nyt kuitenkin olen taas alkanut kaipaamaan harrastustani.

En ole ikinä ottanut kauheita paineita blogista ja olen kirjoitellut silloin kun huvittaa. Pitkään ei ollut intoa kirjoittaa, sillä gradua sai kirjoittaa niin paljon, ettei muuten enää huvittanut koneella istua. Nyt taas on suuri into kirjoittaa ja tallettaa muistiin uusia reseptejä. Tässä vuoden aikana onkin välillä harmittanut kun on tullut tehtyä jotain hyvää ruokaa ja ensi kerralla ei muista itsekään ohjetta. Haluankin kirjoittaa blogia omaksi iloksi ja samalla toivon, että muutkin saavat tästä vinkkejä ja inspiraatiota.

Tästä päivästä alkaen bloggaaminen taas jatkuu ja blogiin on tulossa myös hieman uudistuksia (tästä lisää huomisessa postauksessa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan minua kommentillasi. Risut, ruusut, kokemukset ja muut mielipiteet ovat tervetulleita :)