keskiviikko 30. elokuuta 2017

Vegaaninen (maidoton) kukkakaalimuusi



Tämä päivitys tulee tosiaan hieman myöhässä, sillä viime viikonloppuna kannettiin jo kortemme kekoon Kukkakaakalitalkoisiin. Tehtiin tätä herkullista kukkakaalimuusia uunilohen lisukkeeksi. Muusi on ihanan pehmeää ja maukasta. Juustomaista makua muusiin antaa ravintohiivahiutaleet.

Ohje:


1 kukkakaali (n.700g)
suolaa
n. 1dl kaurakermaa
2-3rkl ravintohiivahiutaleita

Paloittele kukkakaali ja keitä se kypsäksi (n.15-20min) suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois, lisää joukkoon loraus kaurakermaa ja soseuta kukkakaali. Sekoita joukkoon ravintohiivahiutaleet. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan minua kommentillasi. Risut, ruusut, kokemukset ja muut mielipiteet ovat tervetulleita :)