Ohje:
n. 275 g vadelmia
2 kananmunaa
3 dl maustamatonta turkkilaista jugurttia
1/2 dl sokeria
Soseuta vadelmat esimerkiksi sauvasekoittimella. Kaada seos siivilään ja painele varovasti läpi, jolloin siemenet jäävät käyttämättä. Vatkaa kulhossa munat ja sokeri. Lisää jugurtti ja vedelmasurvos. Sekoita huolellisesti ja tarkista maku. Kaada pakastusta kestävään astiaan ja jäädytä vähintään neljän tunnin ajan. Ota jäädyke huoneenlämpöön noin 45 minuuttia ennen tarjoilua ja kumoa se lautaselle. Jäädykkeen voit halutessasi koristella esimerkiksi mintun lehdillä tai tuoreilla marjoilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahdutathan minua kommentillasi. Risut, ruusut, kokemukset ja muut mielipiteet ovat tervetulleita :)