sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Mökkiruokana savustettua lohta

Mökillä on kiva savustaa kalaa, kun tälläistä mahdollisuutta ei kotona ole. Savustimeen joutui kokanainen kirjolohi, joka maustettin vain suolalla. 

Lisukkeeksi oli herkullista kylmää kastiketta, jossa oli paljon tuoretta korianteria, kermaviiliä ja pippurin makuista creme fraichea. Uusia perunoitakin syötiin ensimmäisen kerran tänä keväänä. Perunat tosin olivat ruotsalaisia, mutta hyviä kuitenkin. Kasviksiksi grillattiin herkusieniä ja tehtiin nopea mutta kaunis salaatti.

Kuvat eivät nyt ole kovin laadukkaita, eikä myöskään kertakäyttöastia-kattaus. Mutta ei aina tarvitsekaan ;)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan minua kommentillasi. Risut, ruusut, kokemukset ja muut mielipiteet ovat tervetulleita :)