torstai 1. toukokuuta 2014

Tomaatti-vuohenjuustoleivät

Nämä leivät piristivät Vappu-aamun sateista säätä. Vapaapäivän aamiaiseksi nämä ovat todella hyviä.



Käytin tuoretta ciabatta-leipää, jonka päälle sivelin pestoa. Sitten leivälle pari tomaatti siivua, joiden päälle ripaus mustapippuria. Lopuksi vuohenjuustoviipaleet ja muutama pinjansiemen. Todella yksinkertaista ja helppoa.



Sitten leivät 225 asteiseen uuniin noin kymmeneksi minuutiksi. Lopuksi vielä koristeeksi tuoreita basilikan lehtiä ja leivät ovat valmiita syötäväksi. Kannattaa kuitenkin varoa, sillä ne ovat todella kuumia.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan minua kommentillasi. Risut, ruusut, kokemukset ja muut mielipiteet ovat tervetulleita :)