sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Leipäjuustoa ja hedelmiä




Leipäjuusto ja lakkahillo on perinteinen ja herkullinen jälkiruoka. Tällä kertaa meillä ei kuitenkaan ollut lakkahilloa, mutta ajattelin hedelmienkin sopivan hyvin leipäjuuston kaveriksi. Niistä valmistui ihana viikonlopun aamiainen, mutta myös jälkiruoaksi tämä olisi oikein sopiva. Voit myös käyttää tähän muitakin hedelmiä. 

Ohje (kahdelle):


n. 200 g leipäjuustoa
1 päärynä
2 viikunaa
kourallinen pakastevadelmia
cashew-pähkinöitä
1 rkl voita
2 tl (ruoko)sokeria

Paloittele päärynä ja viikunat. Kuumenna paistinpannulla voita ja sokeria. Lisää siihen hedelmät, jäiset vadelmat ja hieman cashew-pähkinöitä. Paista niitä hetki. Jaa hedelmät annoskulhoihin. Pyyhkäise paistinpannu puhtaaksi talouspaperilla ja lämmitä siinä hetki myös leipäjuuston palasia. Nosta juustot hedelmien päälle ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan minua kommentillasi. Risut, ruusut, kokemukset ja muut mielipiteet ovat tervetulleita :)