tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannusruokaa

Kunnon grillaussäätä ei juhannukseksi valitettavasti osunut, mutta saatiin silti herkuteltua kesäisillä ruoilla. Aamu aloitettiin kunnon brunssi-aamiaisella, jonka kohokohtana olivat uppomunat sekä ihanat kotimaiset parsat pekonin ja hollandaisekastikkeen kera. Juhannuspäivällisellä syötiin täytettyä porsaan ulkofilettä. Porsas oli kääritty pekoniin ja täytteeksi tuli aurajuustoa ja ananasta. Lisukkeeksi oli vielä uusia perunoita, salaattia, täytettyjä herkkusieniä, kastiketta, kananmunia, sinappisilakkaa, savukalaa ja valkosipulimajoneesia. Herkuteltiin myös muurinpohjaletuilla, jotka katosivat lautaselta yllättävän nopeasti. Kyllä tuli taas syötyä kunnolla ;)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan minua kommentillasi. Risut, ruusut, kokemukset ja muut mielipiteet ovat tervetulleita :)